Hej

Hej Hej

Sitter och har tråkit. Vad fan ska man hitta på och göra. Alicia kollar på nalle puh som vanligt. Jag har disk jag måste tahand om men vem orkar. Är så jävla trött på att städa och diska varje dag.Hade jag haft råd skulle jag skaffa mig en städerska hahah... Ne då skämt och sido bara.

vad har man gjort idag då inte så mycket jag har städat och tvättat och allt annat jag gör varje dag. Va och handlade en födelsedagspresent till flissan efter som att hon fyller år nästa månad..

va i kga igår riktigt trevligt faktiskt.

nee nu ska jag någ gå och ta den där dsken iallafall.. 

BYE BYE


Hej

Hej Hej

Nu har det gått ett par dagar sen jag skrev..
Jag sitter här med en kopp kaffe och har inget för mig att göra. Aliciasitter vid köksbordet och pärlar med pärlplattorna.. Hon tycker det är riktigt kul.. Jag ska ta och städa och tvätta snart..

Har inte vart i skolan på hela vekan då alicia har haft ont i öronen. Imon är jag ledig så alicia får vara hemma då med hehhe.. Idag ska Alicia vara hos mamma på eftermiddan/kvällen och jag och älskligen ska upp på stan och göra lite ärenden och sen iväg och storhandla.

Skulle så gärna vilja gå till Jenny och fika men fasters lilla sessa har strepticoker är så rädd att alicia ska få det med.. vet att chansen är riktigt stor att hon redan har smittas men men vill inte göra den chansen ännu större.. 

Imåndags fyllde jag 24årkänner mig gammal nuu hahah. Jag fick en jättefin blomma av min svärmor och johnnys lillebror sen ¨så fick jag en ny damsuggare av min mamma.. underbart då min gammla gick sönder för 2 vekor sen.. Idag ska min man köpa en ring till mig om den passar vill säga hmm hoppas hoppas vill värkligen ha denna ring den va sååå fin vart kär diräkt när jag såg den. 


Nee nu ska jag göra lunch till flissan och sen ta och städa upp här hemma.. 


Ha en super bra dag 


Hej

HejHej

Idag börjar jag skolan eller jaa rättare sagt förra vekan med då visste jag inte om jag skulle få aktivettetstöd när jag pluggade men det fick jag såå idag kör det igång.. Synd för Alicia barasom fick nya tider på dagis.. Men Men vad ska man göra åt det..
Jag ska ringa igen kl 10.30 när hon kommer tillbax fr att se  om jag bara ska ha henne dessa timmar jag är  i skolan eller om jag har rätt att ha henne på dagis hela dagar för jag menar varför ska hon gå 2 timmar mer än förut men betala för en heltidsplats. och det är juu några hundringar extra på fakturan då juu...

 men men vi  får se hur det blir.. jag har iallafall idag muntligt förhör i omvårdnadshistoria idag.. jag hatar att tala i grupp får tunghäfta och får inte fram ett ord såå nu har jag värsta knutten i magen.. hoppas det släpper. men jag mailade min lärare och talade om detta att det alltid har vart ett problem för mig så jag akulle vara med och kolla hur det går till och vara med i diskusoner om jag själv ville.. det tycker jag var snällt.. 

 nee nu ska jag sätta på lite kaffe och busa en stund med min älskade dotter.. 


God kväll

Hejsan

Nu är jag riktigt trött men tänkte att jag skulle skriva någon rad här innan jag går och lägger mig. Att jag är så trött som jag är för att min lilla älskade dotter vaknade halv 2 inatt och bara vägrade att somna om. Hon somnade igen kl 14.00 och sov då i 2 timmar. Vi va inte hemma då utan hos hennes farbro och hans familj såå jag kunde inte gå och lägga mig då häller. När vi kommer hem ärdet dags för middag och allt annat som hör till. Intesåå kul men det va ett måste. 

Nu sover lilltjejensen en timma tillbax. Jag väntar på attt gubben ska komma hem såå jag kan gå och lägga mig en stund.. 



God morgon

Hej Hej

Jag är jätte jätte trött idag så ikväll blir det en tidig kväll för min del. Alicia vaknade halv 2 inatt och väkte både mig och sin pappa.. Stakars Johnny som var vaken ända tills han åkte till jobbet efter Alicias väkning.. Vi båda försökte med allt för att hon skulle somna om igen men icke.. Ho är fortfarande vaken sitter i soffan och äter frukost nu.. SKITUNGEN..


Igår kväll satt jag och Johnny och kollade på film på 4:an tillsammans, jättemysigt va det och skönt. Vi kollade  på Johan Falk.. Till filmen åt vi lite Skinckfrästelse.. GOTT GOTT :))

På dagen gjorde vi inte såå mycket va hos mamma och fikade en stund bara och till MAXI och handlade hem lite mjölk och köttfärs.. '

 Idag ska jag städa här hemma när Alicia är på dagis..
Jag har golven i hela lägenheten toaletten, badrummet och bädda rent i sängaran att göra och såå tvätta lite såå klart.. 

Nee nu ska jag ta och smörja in min lilla tös och alltannat som måste göras innan dagis

 Hoppas ni fåren bra dag.. 


Hejsan

Hej Hej 

Klockan är nu 22.37 och Alicia vägrar att sova.. Inte kul :(
Själv är jag jättetrött men kan inte gå och lägga mig då Alicia vägrar att sova. Johnny är inte hemma han kör hem sin bror..

Jaa vad har man gjort idag då inte såå mycket har städat och tvättat hela dagen.. Skönt nu när allt är rent och fint här hemma.. När Johnny kommer hem ska jag hoppa in i en dusch.. skönt ska det bli en varm och skön dusch då jaghar såå ont i ryggen.. 

Imorgon ska jag ringa vårdcentralen för dom ska få kolla på Alicias finger som inte vill bli bra och bara varar fast jag har kompresser dränkta i Asolsprit på det och såå har hon fått utslag på rumpan och ryggen som bara hoppa upp så där från ingenstans i måndagskväll. Inte så kul..

Nee nu ska jag göra iorning lite kaffe tills min man kommer hem..



God natt

Hej

Sitter hemma hos syrran och saknar min man så himla mycket..
Han var här ett tag efter jobbet. Jag skickade med han en matlåda till imon så han har till jobbet.
Han kommer och hämtar mig och alicia vid 5 tiden imon..LÄNGTAR SÅÅ MYCKET.

När jag kommer hem imon ska jag damsugga och skura sen kasta Alicia i ett bad undertiden jag gör mat. Sen ska jag själv hoppa in i en dusch.

Sen ska jag gosa med min underbara man som jag älskar såå mycket..
Hatar att vara utan honom. Har såå svårt att sova då fast jag är övertrött som nu. HAr vart trött sen kl 21.00 men kan inte sova då jag evt att han inte kommer att sova brevid mig och hålla om mig.

Nee nu ska jag göra iorning lite varm choklad och kolla på 2 1/2 män på 3:an..



Hejsan

Hej Hej

Sitter hemma hos syrran och är barnvakt tills imon.. Idag fick syrran en liten flicka hon ska heta IDUN. Hon är vaker som en dag.. hehehe.. Lik moster hahaha skoja bara..

jaa vad ska man säga är jätteglad att bli moster igen för 10:e gång. 
Lika kul varje gång  om 20 min ska barnen få städa sitt rum innan det är dags för bumpa och kvällsmat och sen sängen.. 

dom har inte vart såå jobbiga jag trodde att det skulle vara mycket värre än vad det var faktiskt.. 

nee nu ska jag byta blöja på dante..

Have a nice day..


Hejsan

Nu sitter jag hos syrran ska snart gå  och lägga mig tror jag.. 
syrran ska vara inne kl 7  imon och så opereras hon 7.40.
Fan vad kul det ska bli att få bli moster igen. Hoppas på en flicka denna gång.. 

Lilltösen är oxå här såå klart men hon ligger och sover sen många timmar tillbax. JOhnny börjar jobba imon efter vinter semestern...

nee  nu ska jag vara lite social mot syrran heheh

have a  nice day

ÄNTLIGEN 2010

Hej Hej

1:a inlägget 2010.heh

Ja nyår var lugn. Vi satt hemma åt lite god mat och gick ut vid halv 10 med Alicia och sköt lite smällare.
Hon ville så gärna vara vaken och skuta dom stora smällarna med farbror och pappa men orkade inte vara vaken till kl 12. Hon somnade kl 23.00. Gör inget hon är juu snart bara 3 år kan inte räkna med såå mycket å men hon var glad hela dagen och hela kvällen..
Vart ingen alkohol för våran del men det var skönt det med..

Igår gjorde vi inte såå mycket åkte en stund till Johnnys bror och fikade bara..
Imorgo kommer mamma hem från las palmas. Johnny ska hämta dom på flygplatsen och jag ska vara hemma hos mamma och se till att det finns kaffe klart när hon kommer. På söndag ska jag hem till syrran och sova över där för på måndag blir hon snittad och då kommer lilla bebisen.. gud såå kul det ska bli.
När jag är barnvkt åt syrran ska jag hjälpa henne och storstäda såå det är rent och fint när hon och bebben kommer hem. 

jaa vad ska jag skriva mer hmmm

 nee kommer inte  på nått nu
men hoppas ni får ett underbart 2010

 kramizz familjen SKANTZ


RSS 2.0