Hejsan

Hej Hej

Idag har jag vert och handlat mat med mamma.. Sååå skönt att det är uppfyllt i kyl och frys igen..

Alicia har vart hemma från dagis.
På morgon kom Jenny K på fika och hon tog hand om lilltösa när jag var och handla då ALicia ska sova där imon när jag ska på FEST..

På eftermiddán kom Jenny och Hasse och barnen.. Alicia lekte med barnen och hade jättekul. Vi käkade tillsammans PIZZA vart det idag.. Inte så ofta man äter sånt längre heheh..

Imon ska jag iväg till mamma en stund ska passa på att väga mig då heheh.. Vägde mig för några dagar sen och då hade jag gått ner 12 kg. Helt överlycklig men jag vill gå ner minst 20 till..
Hälst skulle jag vilja vara som jag va i högstadiet men då blir jag kanske lite för small igen hmmm tåls attt tänka på iallafall. Så small var jag juu inte då iallafall jag vägde juu 42 kg det är ganska lagom eller??

Snart ska jaglägga min underbara dotter för natten och gosa lite med min älskade Johnny.. 



TILL MIN ÄLSKADE VÄN JENNY.. 

Gumman du är den bästa jag vet. ÄLSKAR dig såå otroligt mycket.
Vill ALDRIG förlora dig igen..
Du är som en syster för mig och det finns inget jag inte skulle göra för dig gumman.. 
Du och din familj betyder så mycket för mig att jag inte kan beskriva det i ord..
Jag kommer alltid att finns för dig min lilla darlig..
Med dig kan jag skratta och gråta jag kan prata med dig om just allt. 

YOU AND ME FOR EVER AND EVER..

PUSS BEJBI <3<3<3


God natt alla nu ska jag vara med min familj..


Mitt i natten

´Hej Hej 

Ska snart gå in och lägga mig men tänkte att jag skulle ta och skriva en rad här ellertvå innan..

Joo helgen har vart bra igår på dagen va Jenny och barnen här och vi käkade lite lunch tillsammans sen på kvällen gick jag och Johnny och Alicia till Hasse och Jenny och käkade lite middag.. Hasse och Johnny hade vart iväg och fiskat hela dagen..
Idag va gubbarna oc´xå iväg och fiskade hela dagen så jenny var här med Tindra. När gubbarna och dom stora barnen kom käkade vi lite middag tillsammans.

Alicia har vart sjuk men börjar bli bra nu igen och det är skönt. Imorgon ska hon till dagis och jag och Johnny ska jobba..  Längtar så till min första lön nästa månad.. Fan vad skönt det ska bli att få lite pengar egna pengar om man kan säga såå.. 

Då vill jag åka till vinåker och köpa upp lite mäsrkes klädder till min lilla sessa och mig och johnny så klart. Jag vill så mycket men man kan inte göra allt  på en gång..

Nee  nu ska jag gå  och lägga mig så jag kommer  upp imon så jag hinner göra det som ska göras innan jag börjar  jobba kl 14.. 

GOD NATT 


God morgon

Hej Hej

Igår var jag på utbildning på ett jobb ett försälningsjobb men vad fan gör det det är  juu ett jobb iallafall.. Då har man nått tills man hittar nått annat..
Så Alicias tider har ändras igen hmm.
Månd-Tosd går hon 4 timmar mellan 12.30-16.30 och Fred 9.00-13.30.

Dett pga att jag lämnar henne och Johnny hämtar henne.. Mina arbetstider är skit softa..

Idag ska jag hinna duscha och göra iorning middag innan jag ska iväg till jobbet..  Jag börjar kl14.00.. Helt OKI faktiskt. Johnny erbjöd sig att hämta mig om han inte va ute och jobbade.. Sååå söööt sååå älskar dig bejbi.

Igår hämtade faster Alicia  på dagis  och det  gick bra  idag är det  mamma  och imon är det  faster  igen då Johnny har jour denna veka han går av på Torsdag.. 

Nee nu ska jag ta  och bädda sängarna och tvätta en maskin med klädder.. 

HAVE ANICE DAY


God kväll

Hej Hej

Sitter här och bara tar det lungt.. Finns inte så mycket att göra. Har nyss lagt Alicia för natten..

Ska snart sätta  på lite kaffe till mig och gubben..

Igår hade jag min Jenny och faster sessa  på besök ooch brorsan var här med.
Vi käkade lite mat och bara hade det trevligt. Sen kom Jenny K på besök med. Hon skulle kolla på min tvillingvagn men jag kom inte in i förådet för det var fult med snö i vägen hmm.
Jag bakade äppelpaj för första gången i mitt liv och den vart lyckad så det va juu skönt..

Vid sex när alla gick hem gick jag och Alicia till min underbara vän Mandy.. Fikade lite och pratade om allt mellan himmel och jord. Alltid lika kul att träffa Mandy..

Idag har jag städat och haft Jenny K på besök en stnd. Åkte till mamma och fikade med så det va trelvigt. Fick ett par nya leggins och en guldkedja av mamma.. Tack så mycket du är  såå gullig mamma... 

Nee  nu ska jag gå och göra iornig det där kaffet till gubben och sen kolla på valander kl 21 tror jag att det blir .. 



HejHej

Sitter här och bara funderar på en massa saker.. Känner en sån oro i kroppen.. Jag vet varför jag har den men behöver inte ta upp det här. 

Idag ska jag till AF inte kul men man måste  juu iallafall.. 

Alicia tjatar om att få åka till dagis men hon börjar inte än..

Efter jag har lämnat henne  på dagis ska jag ta och städa min golv här hemma sen är allt klart jaa förutom tvätt som jag ska försöka få upp idag med..

Igår va jag så trött och hade ont i hela kroppen så det vart inte att öra nått inte på hela dagen låg bara i soffan och kolla på tv sen så somnade jag med Alicia oxå..  

Jag bara HATAR AF för attt dom sa att det va helt lungt att studera om man inte hade CSN och skulle hoppa av skolan om man fick ett jobb men nee så va det tydligen inte jag får bara plugga om jag kan göra det på distans såå nu måste jag kolla om det går att göra det med dom kurserna jag har kvar.. HOPPAS HOPPAS iallafall..


Nee  nu sk jag ta min lilla tös som inte är såå glad över att hon inte får gå till dagis än..


RSS 2.0