Hejsan

Hej Hej

I fredags fyllde min darlig år. Hela 36 han börjar bli en gubbe nu.. 

Igår tog vi det bara lungt efter att jag hade städat hela lägenheten och hela uteplatsen efter Johnny födelsedagsfest.. Jenny och Hasse va såås ööta som tog Alicia efter barnvakten så hon slapp komma hem till ett skitit hem tack ni är underbara... 


Idag va vi och handlade hem en massa man och blommer till våran uteplats.. Vi va iväg och handlade blommer och jord för ca 2 vekor sen men köpte lite mer idag .. 

Utveklingssmtalet gick bra på dagis. Alicia är så duktig på att lägga pussel och hon kan alla som dagis har även dom som är för 5 åringar så nu ska dom köpa in mer pusel för 6-8 åringar så att Alicia kan utveklas.. Shit hon är smart min lilla tös undra vem hon har ärft det ifrån..  Inte är det efter mig iallafall. Kanske efter syrran Tina hon är smart..

Jaa  vad ska man gört  i vekan dåå joo imon ska jag städa som vanligt men det behövs värkligen har bara diskat idag och sen ska jag kolla en tvätttid med.. På tisdag har jag möte mellan 10-12. Onsdag ska jag hitta på nått kul med Alicia då dagis är stängt och på torsdag ska jag jobba deladtur.. Inte kul då blir det jobb 9-20.. Hmm men men det är pengar iallafall.. Sen i helgen ska jag ta det lungt på... Bara chilla och ha det skönt.. 

 Nee nu ska jag ta och sova lite så jag orkar upp imon bitti 



Hej Hej

Hej hej 

Jag fick jobbet på Tulhuset fan vad skönt det är... 

Igår va jag och Alicia hos mandy och fikade en stund. Sen efter det komm Zazza och fikade. Sen  på e.m tog jag och storstädade hela lägenheten och bäddade rent i sängarna..

Skasnart iväg en stund för jag har utveklingssamtal på Alicias dagis.. 

Så nu sitter jag här och dricker en kopp kaffe och väntar på att jag ska gå iväg.
Idag slutar min darling tidigt och det är såå skönt.. Jag ska baka PIZZA ikväll fan vad gott det är med hemma lagat.. 

Villgå ut på krogen på fredag men det är ingen som har pengar till att följa med såå typiskt. När man inte dricker såå ofta så när sugget och lusten att gå ut och roa sig lite så är det ingensom har råd. Men Men så är väll livet antar jag.. 

På fredag sa jag hämta utt min mans födelseprisent för då är den klar.. Hoppas att han blir nöjd med den men det blir han det vet jag min lilla bejbii..

Aliciaville köpa nått eget till sin pappa när han fyller år den 21:a så det ska hon få göra. Ska ta med henne till stan på fredag.. 

Nee  nu ska jag sluta så jag hinner ta disken innan jag ska iväg till dagis.. 


RSS 2.0