Hej Hej

God morgon..

Jag har inte gjort såå mycket sen sist jag bloggade.. Vi va på Lisseberg i Söndags förra vekan riktigt kul var det.. Jag Johnny Hasse Jenny och Tina åkte. Mamma tog hand om Alicia under tiden så klart. Vad skulle man göra utan mamma liksom. Har juu bara henne och syrran Linda som barnvakt.

Ska jobba ikväll, skönt ska det bli skulle ha jobbat i Onsdags och Fredags men Alicia  fick feber i Onsdags så jag har vart hemma med henne.. Är ledig rästen av vekan ska bli skönt det med om dom inte ringer in mig såå klart.. Så imon blir det bakdag med Alicia tänkte att vi skulle baka Sockerkaka med glasyr Äppelpaj och Pizza,då blir min lilla skatt glad hon tycker det är såå kul att baka.. 

På Lördag ska vi till syrran och fira henne och hennes sambo för att dom har fyllt år båda 2. Ska bli riktigt kul vill jag säga.. Den 28:e ska jag vara barnvakt till IDUN för första gången det kommer säkert att gå jätte jätte bra får jag hoppas heheh hon är juu bara sååå söööt moster lilla tjej..  

Jaa vad ska man göra mer fundernar att åka til E-tunas djurpark med Alicia Jenny Hasse och Robin men då får det bli i början av Sep då Johnny har jouren nu i slutet av Aug..  



 nej nu ska jag ta det lite lungt innan mamma kommer på en fika..
Får se när mitt hjärta vaknar...  



   


RSS 2.0